Varaus

Onlinevaraus

Varaa majoituksesi ajoissa. Vahvistamme varauksesi sähköpostilla.

VARAUSKALENTERIMME


Kalenteristamme voit tarkistaa vapaana olevat vuokrausaikamme.

Mikäli et löydä sopivaa aikaa tai sinua mietityttää jokin, ota rohkeasti yhteyttä!


Hinnasto

VUOROKAUSI/ ARKIPÄIVÄT( huom. hinta per. rakennus)

Voit vuokrata kohteen päiväksi tai sisältäen yöpymisen

120€

VIIKONLOPPU ( Sisältää saunatuvan käytön, huom ei aittaa)

Pe-Su majoitukset 

300€

VIIKKO

Aloitus haluamasi päivämäärän mukaan, ei sis. aittoja. 

600€

LOPPUSIIVOUS

Loppusiivouksen hankkimalla jätät siivoushuolet meille ( hinta muuttunut: 08/21)

150€

LIINAVAATEMAKSU

Perimme yli yön majoituksista liinavaatemaksun sis. pyyhkeet ja liinavaatteet

10€/hklö

SAUNATUVAN VUOKRA 1 VRK

Aloitus ja päättymisaika sopimuksen mukaan

120€

PALJUN VUOKRA KOKO VARAUKSESI AJAKSI

sisältää valmiiksi täytetyn ja lämmitetyn paljun lämpökannella (huom. hinta päivittynyt 17.6.2020, ennen sitä varatut menevät vanhoilla hinnoilla)

60€

AITTAHUONE 1 VRK ( Huom. ei talvikäytössä)

1 huone vuorokaudeksi sis. lakanat ( 2 hklö)

60€

AITTARAKENNUS/ 2 HUONETTA KOKO VKLP ( Huom. ei talvikäytössä)

hinta sis. petivaatteet ja sekä molemmat aittatilat ( yhteensä 4 hklö)

200€

Varauksen vahvistus

Huomioithan, että vastaamme yhteydenottoosi 48h kuluessa ja vahvistamme varauksesi aina erikseen. Vuokrauksen kokonaishinta tulee olla maksettuna 14 vrk ennen varausta ellei erikseen toisin sovita. Jos emme tavoita sinua varauskyselyn jälkeen kahden päivän sisällä, varauksesi automaattisesti vapautuu muille varaajille. Edellytämme varaajiltamme vähintään 18 vuoden ikää. Mikäli asiasi on kiireellinen olethan meihin yhteydessä puhelimitse.

Yleisimmin kysytyt kysymykset

Montako henkeä kohteessa voi majoittua: Ylämökissämme majoittuu 6 henkeä mukavasti. Yksi makuuhuone parisängyllä, sekä tuvassamme on sohva sekä levitettävä sohvasänky.Alamökissämme majoittuu 2 henkeä vuodesohvalla. Emme ole kuitenkaan asiakkaita kieltäneet tuomasta omia patjojaan lisämajoituksen tarpeen ilmetessä.

Astiat ja niiden määrät:Majallamme on astiastot noin 16 hengelle, sisältäen kahvi sekä ruokailuastiat sekä kuohuviini ja viinilasit. Tarjoiluastiat ovat sellaiset, jolla kattaa suuremmankin kattauksen juhliin. Astiastomme on hankittu niin, että asiakkaamme pystyvät täysin kodinomaiseen ruuanlaittoon niin kodinkoneiden kun välineiden osalta. Yksityiskohtaisen erittelyn määristä saa pyydettäessä.

Sisään-ja uloskirjausajat:Meillä pyritään aina sopimaan asiakkaan toiveen mukaan sisään-ja uloskirjausajat. Eli ilman lisäkuluja voit aikaistaa saapumistasi tai pidentää kotiinlähdön aikaa, mikäli meillä ei ole asiakkaita tulossa jälkeesi. Huomioithan, että koska huolehdimme aina tilojen oikeaoppisesta desifioinnista ja puhdistamisesta emme luovuta tiloja asiakkaalta toiselle vaan välissä on aina huoltoväli.

Lemmikit:Lemmikit ovat tervetulleita majallemme. Meillä löytyy nelijalkaisille ystäville ruoka ja juoma-astiat talon puolesta sekä muutamia herkkujakin on aina tarjolla. Toivomme kuitenkin aina asiakkailtamme omatoimisuutta jätösten oikeaoppiseen siivoamiseen. Joskus lemmikiltä saattaa päästä vahinko sisätiloihin ja se on vallan ymmärrettävää. Pyydämme kuitenkin asiakasta ilmoittamaan asiasta meille, jotta osaamme huolehtia vielä erikseen kyseisen alueen puhdistamisesta.

Allergiat:Mikäli olet kiinnostunut majoittumaan meillä ja haluat tietää tarkemmin allergia-asioista tai hajusteyliherkkyyden huomioimisesta ole yhteydessä asiakaspalveluumme niin autamme sinua mielellämme.